Spring naar hoofd-inhoud

BAS zoekt collega's!

WERKVOORBEREIDER

BAS Breskens zoekt vakkundige collega’s! BAS heeft voor jou: een goede baan waar je kunt doen waar je goed in bent. In een tof team werk je samen aan mooie projecten. Want Bouwen is vakwerk en dat doe je met een goed team. Kom jij erbij?

Jouw werk

Wij hebben werk dat bij je past en waar je vaardigheden tot z’n recht komen. Onze opdrachtgevers zijn divers, de werkzaamheden ook: woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie en onderhoud. Kortom, je voelt je thuis in de bouwbranche en bent in het bezit van relevante diploma’s.

Je bent als werkvoorbereider verantwoordelijk voor alle voorbereidingen van de werkzaamheden en projecten. Je maakt werktekeningen en planningen, koopt materialen in het geeft werkinstructies. Je laat het werk of project zo soepel mogelijk verlopen. Je kunt goed met mensen overweg en goed organiseren.

Over ons

Ons team van zestien medewerkers in vaste dienst kijkt uit naar je komst. We hebben onder meer timmerlieden, metselaars en een tegelzetter in dienst. Stuk voor stuk specialisten. Dat maakt dat de optelsom van die kwaliteiten tot vakwerk leidt.

BAS Breskens is lid van Bouwend Nederland en officieel erkend opleidingsbedrijf. We hebben een machinale timmerwerkplaats in Breskens voor hardhouten kozijnen, ramen en deuren. En we investeren in goed gereedschap! De sfeer bij BAS is collegiaal. Een klein team met een warm hart voor hun vak en oog voor onze klanten. De leeftijden in ons team zijn divers, we leren van en met elkaar. Samen hebben we een pak aan ervaring in huis. Dat komt van medewerkers die al jaren in dienst zijn, én we bouwen op vernieuwende inzichten van de huidige generatie.

Solliciteer meteen!

Word jij ons nieuwe teamlid? Ben jij onze nieuwe man/vrouw in de bouw? Ben je gediplomeerd, of wil je een opleiding doen en je nieuwe uitdaging met en bij ons aangaan? Bel 0117-381807 of mail naar info@basbreskens.nl. t.a.v. Peter Schram.