Spring naar hoofd-inhoud

BAS zoekt collega's!

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (16 uur of meer, flexibel in te delen en eventueel te combineren met magazijnbeheer)

BAS Breskens zoekt vakkundige collega’s! BAS heeft voor jou: een goede baan waar je kunt doen waar je goed in bent. In een leuk team werk je samen aan mooie projecten. Want Bouwen is vakwerk en dat doe je met een goed team. Kom jij erbij?

Jouw werk

Wij hebben werk dat bij je past en waar je vaardigheden tot z’n recht komen. Onze opdrachtgevers zijn divers, de werkzaamheden ook: woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie en onderhoud.

Je bent als administratief medewerker verantwoordelijk voor taken op het vlak van communicatie, correspondentie en financiën en helpt collega’s bij administratieve aangelegenheden. Je kunt goed met mensen overweg en goed organiseren. Vind je 16 uur administratief werk te weinig? Dan kun je deze functie combineren en meer uren maken door ook het magazijnbeheer op je te nemen.

Over ons

Ons team van zestien medewerkers in vaste dienst kijkt uit naar je komst. We hebben onder meer timmerlieden, metselaars en een tegelzetter in dienst. Stuk voor stuk specialisten. Dat maakt dat de optelsom van die kwaliteiten tot vakwerk leidt.

BAS Breskens is lid van Bouwend Nederland en officieel erkend opleidingsbedrijf. We hebben een machinale timmerwerkplaats in Breskens voor hardhouten kozijnen, ramen en deuren. En we investeren in goed gereedschap! De sfeer bij BAS is collegiaal. Een klein team met een warm hart voor hun vak en oog voor onze klanten. De leeftijden in ons team zijn divers, we leren van en met elkaar. Samen hebben we een pak aan ervaring in huis. Dat komt van medewerkers die al jaren in dienst zijn, én we bouwen op vernieuwende inzichten van de huidige generatie.

Solliciteer meteen!

Word jij ons nieuwe teamlid? Ben jij onze nieuwe man/vrouw in de bouw? Ben je gediplomeerd, of wil je een opleiding doen en je nieuwe uitdaging met en bij ons aangaan? Bel 0117-381807 of mail naar info@basbreskens.nl. t.a.v. Peter Schram.